BIO

BIO

MONSIEUR CACTUS


Nosaltres som Monsieur Cactus. Monsieur Cactus és un duo pseudomusical que com qui no vol la cosa ha anat creixent en el submón del cabaret barceloní. Després de gairebé dos anys de plomes, llums i barrets de copa ens va arribar el moment de treure alguna cosa més íntima, i és aquest recull de petites catarsis el que us presentem. Venim d'on venim, i les nostres propostes sempre quedaran tenyides d'aquesta essència cabaretera i canalla, però amb aquest estil musical que estem explorant i gaudint esperem poder dir alguna cosa més i poder arribar més enllà del pur "divertimento". Benvinguts al nostre cabaret eclèctic!

Vam iniciar-nos en el món de la nit i l’entreteniment al Cafè Noir (Barcelona) el maig del 2011 i al llarg d’aquell any i el següent vam actuar en diversos locals i esdeveniments com La Nit (Llinars del Vallès), la festa major de Villalba Sasserra, El dia de la música a Terrassa o el One Word Festival (Tarragona), entre altres així com celebracions i esdeveniments privats (aniversaris, festes diverses,…).

Durant febrer de 2012 i fins juny d’aquest any ens vam incorporar al cast de “Noches de Cabaret” un espectacle de varietats setmanal i tematitzat que cada dissabte presentava un show absolutament diferent a Ada ARTS, conduït per la vedette internacional Lady BonBon.

Al setembre del 2012 ens posem al davant de l’espectacle la CABARETaDa, show mensual a aDa ARTS que seguim capitanejant a dia d’avui combinant-ho amb els concerts de música i altres esdeveniments.

Al llarg de març del 2013 ens posem de ple en la gravació de la nostra primera maqueta de forma casolana amb un recull de temes íntims que ens permeten anar un pas més enllà a l’hora d’expressar el que tenim dins i que ens han embarcat en una nova aventura que esperem que duri molt de temps. La maqueta ha estat presentada en concerts a Terrassa (Bartinis, Els Amics de les Arts) i a Barcelona (Ada ARTS), i ens ha col·locat en les fases finals del prestigiós concurs “Sona 9”, donat certa repercussió a la premsa (Catalunya Radio, Radio Estel, Enderrock, premsa local) i permès voltar per gran part de la geografia catalana en aquests mesos des de que l’EP ha vist la llum.

A finals de 2013 vam aconseguir, mitjançant micromecenatge, el finançament que ens va permetre gravar i editar, durant el primer trimestre del 2014, el nostre primer CD, Astronomia Elemental que va veure la llum el 5 d’abril conjuntament amb una sèrie d’exposicions de l’art que tot un col·lectiu d’artistes ben diversos van crear pel CD. Aquest treball serà presentat en concert el 18 de maig a la Nova Jazz cava de Terrassa (dins el cicle de Música Moderna de l’Ajuntament de Terrassa) i el 5 de juny a la sala Be Cool de Barcelona (de la mà del TR3SC).

monsieur cactus cabaret
monsieur cactus astronomia elemental